כיצד למחוק את חשבונך
אנו מצטערים לראות אותך עוזב. אם ברצונך למחוק את חשבון relif שלך ואת כל הנתונים הקשורים, אנא פעל לפי השלבים הבאים:
- ודא שאתה מחובר:
- פתח את אפליקציית relif במכשיר שלך.
- ודא שאתה מחובר לחשבון שברצונך למחוק.
- נווט להגדרות החשבון:
- עבור לסעיף פרופיל בתוך האפליקציה.
- לחץ על הסמל הגדרות.
- לחץ על החשבון שלי.
- התחל את המחיקה:
- גלול למטה עד שתמצא את אפשרות מחק חשבון.
- לחץ על מחק חשבון ופעל לפי ההוראות שעל המסך לאישור.
הערות חשובות:
- הסרת נתונים: מחיקת החשבון תסיר לצמיתות את כל המידע האישי שלך, נתוני השימוש וכל תוכן הקשור לחשבונך.
- תקופת שמירה: חלק מהנתונים עשויים להישמר לצרכים משפטיים, אבטחתיים או תפעוליים למשך עד 30 יום לאחר המחיקה.
- פעולה בלתי הפיכה: פעולה זו לא ניתנת לביטול. ודא שהגיבית כל נתון חשוב לפני ההמשך.
- המנוי: מחיקת החשבון לא תבטל אוטומטית את המנוי שלך. יש לבטל אותו בנפרד דרך App Store או Google Play.
- אנליטיקה נגזרת: אנליטיקת onboarding נגזרת היסטורית עוברת אנונימיזציה כחלק ממחיקת החשבון. דוחות מצטברים שכבר אינם מזהים אותך עשויים להישמר.
אם נתקלת בבעיות במהלך תהליך המחיקה, אנא צור קשר עם צוות התמיכה שלנו לעזרה.
- דואר אלקטרוני: support@myrelif.com
